Revoluce v opravdovém jídle

299,00 599,00 

Vyprázdnit
Typ knihy: Vyberte možnost

PRŮVODCE STRAVOVÁNÍM

I KUCHAŘKA PLNÁ LAHODNÝCH RECEPTŮ.

Revoluce v opravdovém jídle nabízí návrat ke způsobu, jakým bychom měli jíst.

Je to strava s nízkým obsahem sacharidů, vysokým obsahem tuků a žádným cukrem.

Šedesát let nám tvrdili, že konzumace tuku je pro nás špatná, že tuk je hlavní příčinou vysokého krevního tlaku, onemocnění srdce a obezity. Revoluce v opravdovém jídle tuto lež odhaluje a ukazuje nám cestu zpět k lepšímu zdraví za pomoci jídla, které měli lidé jíst celou dobu.

Tato kniha radikálním způsobem změní váš život. Jasně vám ukáže, jak jednoduše převzít kontrolu nejen nad svou váhou, ale i celkovým zdravím – prostřednictvím toho, co jíte. A můžete jíst maso, mořské plody, vejce, sýry, máslo, ořechy… všechny potraviny, které jsou většinou diet zakázané nebo striktně omezené jako první. Tohle je Banting, low-carb, LCHF (tedy strava s vysokým obsahem tuku a nízkým obsahem sacharidů). Strava pro novou generaci, pevně podložená roky vědeckého výzkumu a nezvratitelných důkazů.

Tato mimořádná kniha, která se již stala fenomenálním bestsellerem, převrací konvenční stravovací principy posledních desetiletí, které umístily sacharidy do základu pyramidy údajně zdravého způsobu stravování. Principy, které nás dovedly přímo k celosvětové epidemii obezity a cukrovky. Jde o překvapivé odhalení, ale i pravdu starou jako lidstvo samo. Tato kniha nabízí opravdu revoluční přístup ke zdravému stravování, který mimo jiné vyvrátí mýtus, že cholesterol je pro nás špatný.

Nejde o další neudržitelnou dietu s rychlými výsledky, nebo nějaký klam, na který brzy zapomenete. Jde o dlouho odkládaný návrat ke způsobu, jakým měli lidé jíst celou dobu.


Ukázka z knihy


O autorovi

Image-Description

Tim Noakes

Tim Noakes je sportovní vědec z Kapského Města v Jihoafrické republice a emeritní profesor na katedře tělesné výchovy a sportovní medicíny na univerzitě v Kapském Městě.

Je známý svou „Noakesovou dietou“ s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem tuků, díky níž dosáhl mnoha pokroků v oblasti sportovní vědy a posunul hranice lidské výkonnosti v různých sportovních odvětvích.

Profesor Noakes publikoval více než 750 vědeckých knih a článků a ve vědecké literatuře byl citován více než 21 000krát. V průběhu let získal řadu ocenění a dal se k dispozici mnoha redakčním radám. Jeho vášní je běh (uběhl více než 70 maratonů a ultramaratonů) a je stále aktivní, běhá půlmaratony, kdykoli může. Je oddaným manželem, otcem a dědečkem a nyní, v důchodu, si užívá více času stráveného s rodinou.

ISBN: N/A
Kategorie:
Autor

Počet stránek

304

Vazba

Typ knihy

,

Původní název

The Real Meal Revolution

Datum vydání

2017